vadarfel

2009-2010 kämpade vi för liv och död. Nu kämpar vi för att klara vardagen med dom nya diagnoserna<3 Kärlek till familjen

Livet går vidare någon gång!!

Kategori: Allmänt

Den 23 maj fyllde jag 19år och inte trodde jag för ett år sen att jag skulle kunna må så här pass bra!
Känner mig lycklig och fri på något sätt även fast presen från skolan är hög nu precis innan studenten, men jag behöver inte vara orolig för att behöva besöka sjukhuset den här veckan, jag behöver inte vara orolig att jag ska få en kraftig smärta ute bland folk och jag behöver inte vara orolig att jag mitt under natten ska vakna av att jag själv ligger och skriker rätt ut.
Just nu har jag musik i mina öron och jag vet att jag troligen måste plugga mesta delen av natten men just nu så känner jag mig så himla glad!
Har nyss blivit sviken av en polare och lite så.. Men om man bort ser från precis allt de där och bara tänker på hur det var för exakt ett år sen, då jag gick med smärta.. Då kan livet inte bli bättre!
Just när man ligger där tror man aldrig att det ska bli bra eller ens okej igen, men jag lovar er som läser det här och ligger på sjukhuset kanske.. Det finns en ljusar punkt och kämpar man och håller sig kvar så kommer den så småning om!!:)
För mig känns det som att det tog en jekla tid, för det tog flera månader men nu blir det bara bättre och bättre känns det som..
Och allt är tack vare min FAMILJ och mina VÄNNER som hjälpte mig!!
KOMMER ALDRIG KUNNA TACKAR ER TILLRÄCKLIGT!!
Men ni ska veta att jag ÄLSKAR ER och ni kommer ALLTID finnas i mina TANKAR <3
Jag är tacksam för alla personer som hjälpte mig under den tiden och försöker glömma dom som svek mig, en vacker dag så kommer allt vara som de var innan de här hände.
Jag kommer vilja jobba med det jag vill, jag kommer inte vara sjukhus rädd och jag kommer kunna stå utanför sjukhuset en kväll och bara kolla på byggnaderna och känna att jag klarade det då, nu och alltid!
Ingen ska någonsin få trycka ner mig så där igen och om någon gör de må någon jag älskar så kommer jag stå vid denns sida och kämpa precis så dom som älskade mig gjorde!!
Jag kommer under sommaren hålla på med mitt projektarbeta och sedan lämna in det i höst och då är jag helt helt helt klar med skolan.. Och mitt projektarbete är fortfarande " bemötande inom vården".
Hur man ska bemöta dom som hamnar i underläget och det ska jag lägga ner mycket tid på och jag ska även försöka föreläsa lite om detta oxå tack vare mina egna erfarenheter + lite annat!
Jag kämpar än och jag ska vinna ;)
Ha det så bra och tack!!
Puss<3