vadarfel

2009-2010 kämpade vi för liv och död. Nu kämpar vi för att klara vardagen med dom nya diagnoserna<3 Kärlek till familjen

soja..

Kategori: Allmänt

För några veckor sen visade sig att jag även är allergisk mot sojaprotein.
Fick liknade redaktion som jag får när jag får i mig mjölkprotein, men för varje gång jag får i mig soja eller mjölkprodukter blir mina reaktioner värre. I allafall när det gäller soja.
Tråkigt nog fick jag i mig soja i tisdags och denna gången var den värsta reaktionen som jag har upplevt än så länge och fruktar nästa gång.
För varje gång jag fått mig det så tycker jag att jag får ont på utsidan av halsen och att det känns lite tjockt men denna gången så blev det tjockare och tjockare.
Tack och lov så jobbar både jag och pappa inom vården så han visste precis vad vi skulle ta för medicin för att det inte skulle bli värre och som tur var, var pappa snabb upp till sig och hämtade detta med tanke på att jag min sån medicin hade tagit slut.
Hade inte detta hjälpt då hade jag behövt söka vård på akuten och det kunde slutat mer dramatiska än vad det gjorde denna gången.
Som tur var så var jag lugn trotts smärta och lote jobbigt med andningen.
Men med tanke på hur det blev denna gången så kan man ju bara undra och frukta nästa gång, för tyvärr ver man som allergiker och intolerans att det kommer en nästa gång.
Hoppas bara det dröjer!
 
Kan även meddels att jag precis gått med i svenska celakioförbundet och det kan vara det bästa jag gjort!
 
/MZ